Hands-on enhanced no-nonsense quality

Over ons

Ondernemen is risico's nemen, immers risico en rendement gaan hand-in-hand. 

Bij 4Square vinden we dat de ondernemer moet ondernemen. Echter de ondernemer wil ook weten welke risico's gelopen worden en hoe deze te beheersen. Meestal is dit de taak van de finance afdeling. 

4Square is een organisatie die kan terugvallen op jarenlange ervaren op het gebied van FINANCE & CONTROL. Het unieke van 4Square is dat de meeste ervaring en projecten worden uitgevoerd in het MKB en bij kleinere beursgenoteerde bedrijven. Hierdoor wordt het gehele spectrum van FINANCE & CONTROL afgedekt. 

4Square heeft ervaren dat de toegenomen open economieën steeds meer impact hebben op de ondernemingen. Waar voorheen de bank de geëigende leverancier van financiering was, zijn er tegenwoordig legio van mogelijkheden om financiering aan te trekken. Uit ervaring weten wij dat het succes van het verkrijgen van financiering de volgende succesfactoren kent:

  • Historie en betrouwbaarheid van de aanvrager
  • Onderbouwing van het businessplan en de cash flow prognose
  • Interne beheersing van de gestelde doelen

Voor de ondernemingen waarbij de FINANCE & CONTROL  functie geen fulltime positie is maar waar wel specifieke kwaliteit nodig is vanwege de complexiteit is 4Square de partner die u zoekt.